School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

György Kata

Töröm a fejem... Vajon mi az, ami a legjobban be tudná mutatni, hogyan is vagyok társ, kísérő mások mellett, az önismeret göröngyös útján? És ahogy így töprengek, épp kapok egy üzenetet, valakitől, akinek szakmailag a legtöbbet köszönhetem. Azt írja, valamire reagálva, hogy "mindenből szeretetet faragsz".

Minden önismereti eszköz amit a megtanultam, attól lesz gyógyító a kezeim között, mert a szívemből indul minden mozdulat, amit velük megteszek.

A pszichodrámát Generál Pétertől és Daubner Esztertől ismertem meg, 2005-ben. Fáy Nórától (a fenti idézett sorok írójától) pedig body workkel integrálva tanulhattam tovább, kibővítve a személyiség szintű dramatikus munkákat spirituális válságkezelési technikák alkalmazásával.

Péter és Nóra kiképzőim is voltak a pszichodráma asszisztensi képzésen, a családállítás képzést pedig a Helinger Intézetben végeztem el.

Az integrált szemlélet nem csak az önismereti munkáimat itatja át,  hanem az életem minden területén jelen van. Mediátorként dolgozom párokkal, családokkal, és resztoratív konfliktuskezelési köröket tartok (iskolai) közösségekben. A Zen pedig segít a pillanatban tartani.

Mindez nem jöhetett volna létre gyermekeim, Oliver (2011) és Nina (2012) nélkül. Erre az útra több, mint 20 évvel ezelőtt őértük léptem rá, de bizton mondhatom, hogy ők a legnagyobb önismereti mestereim.

Integrál Impulzus Kft.