About  ›   Who we are?

Who we are?

Szűcs Andrea

Sorsszerű és kikerülhetetlen volt a találkozásom az Integrál Akadémiával, ahol 2017 júniusában végeztem. Hosszú út vezetett idáig, különböző iskolákon és belső önismereti utazásokon keresztül. Spirituális utamon az élet nagy kérdéseire kerestem a választ, ezért jártam a Mantra Szabadegyetemre, 2004-ben Bach-virágterapeutaként is oklevelet szereztem, bújtam az asztrológia és később a számok és a geometria világát, csatlakoztam mesterekhez és tanítókhoz egyaránt.

Próbáltam megérteni önmagam, környezetem, a világ működését a látható-anyagi és láthatatlan tartományokban egyaránt. Meditáltam, koncentráltam, kontempláltam.

Az egység, a megértésben Ken Wilberrel és az Integrál szemlélet megismerésével teljesedett ki. A szemlélet csodálatos színtézise a spiritualitásnak és az akadémikus pszichológiának, magában foglal mindent, ami a világunkban megnyilvánul, sőt még azon túl is. A hit és tudás ötvözete, ahol az önmegismerés, értéshez, megértéshez és egyensúlyhoz vezet.  

Ennek szellemében élem a mindennapjaim és tudásom legjavával segítem az INTA-n tanulókat, valamint egyéni  ülések keretében támogatom és kísérem a hozzám fordulókat.

E-mail: szucs.andrea@integralakademia.hu
Telefon: +36 30 225-3032

Integrál Impulzus Kft.