School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

Szabóné Hasenfracz Orsolya

„Nem az vagy, ami történt veled. Az vagy, amivé válni akarsz.” (C. G. Jung)

Immáron 5 éve választottam ezt az idézetet a honlapom mottójául, és ma is ez a hitvallásom. Ezt az utat járom és követem és ebben kísérem egyéni és csoportos formában a hozzám fordulókat: tudatosítva a gyermekkori sérüléseinket, traumáinkat, megadva magunknak mindazt a töltődést, gyógyulást, szeretetet, amit nem kaptunk meg gyermekkorunkban nem csak egy hiteles, magabiztos és rugalmas személyiséggé válhatunk, de - integrálosan megfogalmazva - az alsó szintek megdolgozása automatikusan kaput nyit a transzcendentális minőségek felé is.

A második gyermekünk születéskori elvesztése indított el az önismereti és a szellemi fejlődés útján. Hosszú keresés után találtam rá az Integrál Akadémiára, melynek elvégzése és az utána következő évek intenzív tanulási és önismereti folyamatai alapvetően átformálták a személyiségemet és a szellemiségemet.

Segítőként legfontosabb eszközeim a humanisztikus pszichológiai megközelítés és a Rogers-i alapelvek, a belső képekkel és szimbólumokkal való munka, illetve a családállítás. Ezen kívül gyásztanácsadóként és csoportvezetőként végeztem a Napfogyatkozás Egyesületnél, elvégeztem Gánti Bence körvezető képzésének első szakaszát és Buda László szomatodráma alapképzését.

Spirituális ösvényemen a Krisztusi út és a napi meditációk mellett az amerikai természeti népek hagyományait követem.

Honlap: http://integralsegito.hu/

Integrál Impulzus Kft.