School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

Lévai Brúnó

Az önismeret útján fiatalkori önkeresésem, párkapcsolati válságaim és az intimitással kapcsolatos blokkjaim indítottak el.  Emellett mindig is érdekelt a spiritualitás, a dolgok mögöttes tartalma, és közben nagyon szeretem az életet és a földi létet. Az “ég és föld” összehangolásában az Integrál Pszichológia hazai iskolája, az Integrál Akadémia segített. Az itt töltött évek és az ez idő alatt átélt terápiás ülések alatt erősödött meg bennem az a szándék is, hogy embereknek segítsek.

Négyéves koromban találkoztam különféle harcművészetekkel, melyek azután majdnem húsz éven keresztül a mindennapjaim részét képezték. A harcos archetípus cselekvő attitűdje azóta is meghatározója a személyiségemnek és ma a segítői hivatásomban is fontos szerepet kap. 
 

 Az utam megtalálása nem volt könnyű. De ennél is nehezebbnek bizonyult beleállni a feladatokba, cselekedni, csinálni. Ahogy az önismeret során fokozatosan felszabadítottam magamat minden olyan tényezőtől, amivel gátoltam önmagamat, úgy megérkeztem a saját Erőmbe. Olyan részeimmel találkoztam, amelyeket azelőtt elutasítottam, „gonosznak” bélyegeztem. Az integráció során ismertem fel, hogy ezekben a letagadott, meg nem élt, megbélyegzett részeimben hatalmas potenciál lakozik.

A saját férfi erőmnek, férfi részemnek a megismerése által jutottam el mára oda, hogy küldetésemnek tartom a férfi erő felemelését, egyéni és kollektív szinten is.
Egyéni munkám során segítek nőket és férfiakat is, ennek az erőnek a kibontakoztatásában, fejlesztésében, befogadásában.

Társalapítóként megálmodója vagyok a Cselekvő Férfi Erő programnak, amelynek keretében 2018 óta vezetek zárt önismereti csoportokat, elvonulásokat férfiaknak.

Az önismereti munkám egyik fontos pillére a családállítás lett. Megfigyelésem, hogy ahogy a rend helyre állt a családi rendszeremben, úgy egyre jobban helyemre kerültem a világban is. Bedő Nóra és Kemény Péter tanítványaként Integrál Család- és Rendszerállítóként végeztem.

Honlapom: www.levaibruno.hu

Integrál Impulzus Kft.