School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

Basa Ágnes

Asztrológus tanácsadóként önismeretre épített párkapcsolati kérdésekkel, illetve pályaválasztással, pályamódosítással, foglalkozom. Nagyon fontosnak tartom a hétköznapokban megvalósuló tudatosságot, az élet minden területére kiterjedő felelősségvállalást.

Évek óta dolgozunk együtt Dobos Andreával az újjászületés-tréningeken.
A születés ideje és körülményei többszörösen meghatározzák az ember életét, a születési képlet megbeszélése, valamint a tréning önmagunk megértését és elfogadását segíti.

Több mint 20 éve találkoztam először relaxációs, autogén technikával, tanultam kineziológiát, aminek segítségével a sejtszinten elraktározott információkhoz férhetünk hozzá.

2009-ben kezdtem rendszeresen meditálni, a legfontosabbnak azt tartom, hogy át tudjuk ültetni a meditációban megtapasztalt jelenlétet a hétköznapok minden területére. Dobos Andreával szerzői vagyunk a Buddha a porszívóban című könyvnek. Két hosszú gyakorlati út, a háztartás és a meditáció kapcsolódik ebben össze. Az odaadó figyelemmel végzett kétkezi munka lecsendesíti az elmét. A megváltozott hozzáállás biztosítja, hogy a szeretetteljes gondoskodás, felelősségvállalás átalakíthatja a rengeteg munkával való szembeállásunkat.

Személyes honlap: www.basaagnes-mindfulness.expert/

 

Integrál Impulzus Kft.